Home

Logo Effective Moves

Welkom bij Effective Moves

 

Een drukke baan en een gezin, een sociaal leven en de behoefte om tijd voor jezelf te hebben; allemaal belangrijke aspecten van ons leven. Sport schiet er dan vaak bij in. Jammer, want juist sport geeft je de fysieke fitheid waardoor je met energie van dat drukke leven kunt genieten en het tempo kunt volhouden. Veel mensen zijn zich hier van bewust en nemen vol goede moed een abonnement op de sportschool. Door te trainen in anonimiteit zonder persoonlijke begeleiding blijft het gewenste resultaat vaak uit of loop je zelfs blessures op. Niets werkt demotiverender.

Herkenbaar? Effective Moves biedt een manier om sport op een effectieve wijze in te passen in jouw leven: personal training in je eigen woonomgeving, binnen of buiten, op het moment dat het jou uitkomt. Effective Moves maakt ook programma’s op maat voor bedrijven, waarbij mensen individueel of in groepsverband bewust worden gemaakt van het belang van een gezonde levensstijl. Afhankelijk van de gewenste doelstelling kan hierbij voor verschillende vormen gekozen worden: training, workshop of lezing.

Effective Moves gelooft in een sportieve en gezonde levensstijl zonder dure apparaten. En dat kan gewoon met gebruik van de zwaartekracht, je lichaam en eventueel enkele eenvoudige materialen. Met een gericht trainingsprogramma en zonder reistijd kun je fysieke fitheid al bereiken met twee trainingen van 30 tot 40 minuten per week.

Wil je meer energie om optimaal van je drukke leven te genieten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende intake.