Jij & ik

let’s go

Jij & ik

Jij staat midden in het leven. Je hebt het druk met je werk en verdeelt je vrije tijd over je gezin/familie en je sociale leven.

Je hebt aandacht voor alles en iedereen en rent jezelf soms voorbij. Het gevolg is minder energie en een lijf wat ontevreden signalen afgeeft.

Je wil een heldere geest en een fit lijf. Zodat je weet wat er voor jou toe doet.

Ik ben Evodie, als ervaren personal trainer voel ik feilloos aan wat jij fysiek en mentaal nodig hebt en pas mijn werkwijze daarop aan. Jij ervaart hoe goed het voelt om fit te zijn en je doelen te behalen door je grenzen te verleggen.

Door anders te denken, slim en goed te bewegen krijg jij die energie die nodig is om het leven te leiden dat jij wilt.

Elke dag spelen

Maakt fit

Ik sta ook midden in het leven en we hebben meer opties dan ooit. Soms gaat het iets te hard, maar ik geniet er vooral met volle teugen van!!

Ik lig dagelijks in een deuk met mijn kids (die ik heb gekregen met de man van mijn dromen!) en geniet van het rijkdom dat vrienden en familie heet.

Al jaren word ik blij van mijn klanten die met een grote glimlach de deur uitlopen en resultaten behalen.

Daarnaast ligt mijn hart bij het onderwijs en kennisdeling.  Ik ben als functioneel trainer aangesloten bij het Functional Training Network, een kwaliteitslabel voor personal trainers.

Verder ben ik onderdeel van het kernteam en docent van de Functional Training Academy, gespecialiseerd in bijscholing rond functioneel trainen en het beroep van personal trainer.

Terug naar

jou

 

Ben je op zoek naar snel resultaat, het behalen van onrealistische doelstellingen en wil je een trainer die met je meepraat?
Stop dan hier en zoek ergens anders verder.

Hier zit je wel goed als je veranderingen wilt die ingesleten raken in jouw dagelijk leven. En ook wanneer je vanaf het begin helder inzicht wilt krijgen wat jou echt in beweging brengt en houdt. Die uitkomsten vertalen we naar een effectief plan op maat waarin veel ruimte is voor plezier en energie!

Je kan van mij verwachten dat mijn professionele begeleiding altijd toegespitst is op wat jij nodig hebt.  Met aandacht, respect en confronterend waar nodig.

Na ons traject kan jij vol zelfvertrouwen en onafhankelijk van trainers, sportscholen en diëten jouw fitte levensstijl behouden.