Jij & ik

let’s go

Jij & ik

Ben je op zoek naar snel resultaat, het behalen van onrealistische doelstellingen en wil je een trainer die met je meepraat?
Stop dan hier en zoek ergens anders verder.

Hier zit je wel goed als je veranderingen wilt die ingesleten raken in jouw dagelijk leven. En ook wanneer je vanaf het begin helder inzicht wilt krijgen wat jou echt in beweging brengt en houdt. Die uitkomsten vertalen we naar een effectief plan op maat waarin veel ruimte is voor plezier en energie!

Je kan van mij verwachten dat mijn professionele begeleiding altijd toegespitst is op wat jij nodig hebt.  Met aandacht, respect en confronterend waar nodig.

Na ons traject kan jij vol zelfvertrouwen en onafhankelijk van trainers, sportscholen en diëten jouw fitte levensstijl behouden.

Elke dag spelen

Maakt fit

Ik sta ook midden in het leven en we hebben meer opties dan ooit. Soms gaat het iets te hard, maar ik geniet er vooral met volle teugen van!!

Ik lig dagelijks in een deuk met mijn kids (die ik heb gekregen met de man van mijn dromen!) mijn vrienden en familie.

Al jaren word ik blij van mijn klanten die met een grote glimlach de deur uitlopen en resultaten behalen.

Daarnaast ligt mijn hart bij het onderwijs en kennisdeling.  Ik ben als functioneel trainer aangesloten bij het Functional Training Network, een kwaliteitslabel voor personal trainers.

Verder ben ik onderdeel van het kernteam en docent van de Functional Training Academy, gespecialiseerd in bijscholing rond functioneel trainen en het beroep van personal trainer.

Terug naar

jou

Ben je er klaar voor om in beweging te komen dan help ik je graag!

Wil je weten hoe andere klanten dat hebben ervaren? lees hier