Personal Training

Stap 1:
MINDSET         mentale en fysieke basis bouwen

Compleet & persoonlijk plan op maat maken

We kijken hier samen wat je nodig hebt op het gebied van slaap, ontspanning, voeding, beweging en training. We richten ons ook op je drijfveren, gewoontes en mindset. Waar helpen je huidige gedrag en denkwijze je voor het behalen van jouw doelen en waar kunnen we bijsturen? Door 100% 1-op-1 aandacht bereiken wij optimaal resultaat.

Stap 2:
MOVES            goed en slimmer bewegen

Jij traint functioneel & behaalt resultaat

Wij kijken wat jou in beweging brengt en hoe jij energie en plezier krijgt van trainen! Ik leer je hoe makkelijk het is om effectief te trainen als je de juiste kennis en techniek hebt. We trainen veel met je eigen lichaamsgewicht en simpele functionele materialen. 

Stap 3:
Maintenance    blijvend resultaat en fit leven

Vol zelfvertrouwen weet jij hoe je zelfstandig fit blijft om het leven te leiden dat jij wilt.

Mijn enige doel is dat jij mij niet meer nodig hebt. Dat je de ‘waarom’ begrijpt van alles wat we doen en de ‘hoe’ ervaart in de dagelijkse praktijk. Wij werken samen aan de gewenste veranderingen op alle gebieden en zorgen dat die ingesleten raken in jouw dagelijks leven.

Wat? 

Een 100% persoonlijk en compleet traject waarin we jouw doelen behalen. Ik laat je pas los als we klaar zijn.

  • Wekelijks fysieke training sessie
  • Coaching sessies mindset & lifestyle

Je kan van mij verwachten dat mijn professionele begeleiding altijd toegespitst is op wat jij nodig hebt.  Met aandacht, respect en confronterend waar nodig.

Ik verwacht van jou volledige inzet om te doen wat nodig is om resultaat te behalen.


Wil je weten hoe andere klanten dat hebben ervaren? lees hier

Benieuwd naar meer informatie over dit persoonlijk traject en mijn beschikbaarheid voor jou? Let’s go


“Vijf jaar geleden kwam ik bij Evodie met lage rugklachten. Haar focus op corestability en houding hebben mijn lichaamshouding blijvend veranderd en ik heb geen rugklachten meer. Sinds ik weer sterk genoeg ben zijn we zwaarder gaan trainen. Ik vind het altijd een goede opbouw van de oefeningen, wel uitdagend, maar ik kan het aan. Ik voel me fitter dan ooit!” Aina
“”Evodie is erg flexibel, dat laat de training altijd passen bij hoe je je voelt, geestelijk of lichamelijk. Ze is zeker niet voorzichtig en zoekt graag de grenzen met je op. Dat geeft je een flinke boost. Hoewel je flink afgemat wordt, kom je toch vol energie thuis!” Kees