Training

Effective Coaching voor personal trainers

Meer resultaten behalen met je klanten.

Als ervaren personal trainer heb je inmiddels goed grip op de verschillende trainingsmethodes en behaalt daarmee resultaat. En je past ook de basis van coaching toe bij je klanten. De ene keer gaat dat onbewust en de andere keer doe je het bewust. Je hebt nu zin om dat coachings-aspect verder te ontwikkelen.

Want waarom verloopt het ene traject nou soepeler dan het andere? Hoe kan ik mijn klanten coachen die hardnekkig uitstelgedrag vertonen of juist hun verleidingen niet kunnen weerstaan? Hoe coach ik zodanig dat mijn klanten ook na ons traject hun aangeleerde gewoontes behouden?

In deze training verdiep je jouw kennis op het gebied van coaching. De coachingsvaardigheden zijn echt toegespitst op het personal trainersvak. Want als personal trainer moet je met veel zaken tegelijk rekening houden. In het ene contactuur met je klanten wil je trainen aan de juiste techniek, progressie, mindset, plezier en ze stimuleren om de rest van de 167 uur van de week zelfstandig die gezonde leefstijl voort te zetten. Efficiënte coachings tools zijn dan essentieel.

 

Workshops voor organisaties

Naast personal training en business trajecten kan ik je helpen met inspirerende workshops voor je collega’s, studenten, vriendengroep e.a. Dat kan met sportieve workshops in actie, workshops over gezonde leefstijl, coaching of een combinatie van deze elementen.

Vooraf bespreken we wat jouw wensen zijn en dan verwerk ik die tot een workshop op maat.

Inspireren, inzicht, interactie en veel fun tijdens deze workshops zijn wat mij betreft kernwaarden.

Sportieve workshops
Functional clinics gericht op sporten zoals golf/ tennis/ hardlopen
Functional met fit ball
Functional training met TRX
Functional clinics op thema’s zoals bijvoorbeeld; tegen rugklachten, voor zwangeren, voorbereiding wintersport etc.

Workshop gezonde leefstijl
Je bent er al van overtuigd dat een gezonde leefstijl voordelen heeft en wilt daar graag aandacht aan besteden in een workshop.
De workshop zal eerst ingaan op het belang van een gezonde leefstijl. Zonder een duidelijke ‘waarom’ en doel om aspecten te veranderen in het dagelijkse leefpatroon, hebben namelijk verdere uitleg en tips vrij weinig zin.
Vervolgens wordt op een heldere en simpele manier de theorie uitgelegd hoe dagelijkse beweging, voeding, training en slaap invloed heeft op onze gezondheid.
De opzet is praktijkgericht en interactief waardoor de deelnemers zich bewust worden van hun eigen eet – en beweegpatroon. Zij krijgen toepasbare tips & trics die zij na afloop direct zelf in praktijk kunnen brengen.

Wil je weten hoe andere klanten dat hebben ervaren? lees hier

Interesse in een workshop en wilt u overleg over de mogelijkheden, inhoud en de vorm?
Neem vrijblijvend contact op

 

“Wat Evodie uniek maakt is de combinatie van haar intelligentie, diepgaande vakinhoudelijke kennis én haar passie om anderen te helpen groeien. Ze creëert verbinding met haar warmte en oprechte interesse en zet vervolgens aan tot actie. In een tijd waarin we worden overspoeld met informatie brengt Evodie het grootste goed: Inzicht. Haar energie is besmettelijk en het is elke keer een genot om de vloer met haar te delen tijdens seminars en workshops.” Tibor
“Ik heb bij Evodie getraind en ik ken haar vanuit mijn praktijk VOEDVROUW, waarin ik voedingsadviezen geef. We verwijzen vaak klanten naar elkaar en geven samen groepscursussen. Evodies manier van werken zorgt ervoor dat je ook als drukke werkende moeder van jonge kinderen toch effectief kunt trainen. Haar trainingen zijn elke keer anders en zeer effectief. De rugklachten waar ik jaren mee gelopen heb zijn nagenoeg verdwenen sinds ik train op de ‘Evodie’ manier. Ik vermoed dat Evodie met haar vrolijke enthousiasme en energie vrijwel iedereen kan inspireren tot een gezondere leef- en beweegstijl.” Tatja